Hold

Hold

Motion: Vi træner med særligt fokus på styrke, kondition og bevægelighed. Vi har det altid sjovt, når vi træner, og det er vigtigt, at træningen giver lyst til også at være mere aktiv i fritiden.

Bassin: En gang om ugen træner vi i varmtvandsbassin. Det er et hold for dig der har mange smerter og som måske har svært ved at træne på land. Vandet har mange gode egenskaber, som vi udnytter og får det bedre af. Få pladser!

Vægtstop: Du kan få Vægtstop forløb individuelt eller på hold. Dit mål kan være være at tabe dig, stoppe din vægt og eller øge din sundhed. Vi laver små mål der er lette at opnå. Du lærer om kost og motion samt om overvægt og stress. I løbet af kurset laver du mindfulness som du selv kan bruge i hverdagen. Forløbet varer 8 uger med to timer om ugen. Der er opfølgning efter 3- og 6 måneder og hvis du er interesseret også efter 15 måneder.

Krop og sundhed:Et fag på Daghøjskolen som sætter fokus på sundhed og forebyggelse. Du får viden herom, og du bliver bedre til at tale med din læge om dit helbred.

Mini hold:Mini hold er små hold der varer 15 min. de har hver deres særlige fokus på at styrke enten muskler og led i nakke-skulderregion, i bækkenbunden eller at nedsætte stress niveauet i hverdagen med mindfulness.